Massage pistol från Dahlbergs

Massage pistol från Dahlbergs

En fantastisk massagepistol som kommer att ge dig en djup och avslappnande massage precis där du behöver det. Tillverkad av ABS och PC-material med ett robust metallskal, denna massagepistol är byggd för att hålla och är säker att använda.

Med en maximal uthållighet på 3500 slag per minut och tre hastighetslägen mellan 1-3, kan du enkelt anpassa massagen till dina egna behov. Med en imponerande effekt på 35W och hög hastighet på 15-53Hz kan du få en intensiv massage för att lösa upp knutar och spänningar i musklerna.

Massagepistolen har också en klättringskapacitet på 12,8 mm, vilket betyder att den kan penetrera djupt i musklerna för att ge en optimal massage. Med en ljudnivå på 74dB(A) vid tryck och 85dB(A) vid full kraft, kan du vara säker på att du kan använda massagepistolen utan att störa dina grannar.

Med en no-load arbetstid på 5-6 timmar och en kapacitet på 2000mAh, kan du använda massagepistolen under en längre tid utan att behöva ladda den. Den har en watt på 36.75wh och drivs av en 4S1-14.4V litiumjonbatteri. Laddningstiden är endast 3-4 timmar, vilket gör det enkelt att ladda upp massagepistolen innan nästa användning.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk massagepistol som är byggd för att hålla och som ger en kraftfull och anpassningsbar massage. Med dess praktiska funktioner och långa batteritid kan du njuta av en avslappnande massage när och var du än behöver det.


Pris 1199,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande. Detta gäller om du beställer en tryckt produkt
   Snabba leveranser - Beställer du en produkt utan tryck har du dina produkter inom några dagar. Leveranstiden för profilmaterial med tryck beror på vilken produkt du väljer. Fråga oss så kan vi svara på leveranstiden. Under information nedan kan du finna info om leveranstid.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten (OBS: Detta formulär är endast förfrågan/offert. Vill du göra en beställning gör du det längre ned på sidan i formuläret till vänster)

st

   023-70 90 60
   profil@printeliten.se