Kostaboda Silverpipes sunset ltd 300 ex

"Inget växer upp till himlen, men jag ser silverpiporna som tunna strån strävande uppåt, Trygga i vinden bland de svävande silverbladen som bildar ett slumpartat mönster på
den jordnära stammen, De skimrande färgerna åstadkoms genom en tillsats av äkta silver som i den glödande hettan ger den speciella effekten, Delvis blåsta i en ångande träform, Den klara övre delen dras ut på fri hand så långt det varma glaset tillåter, Ett mästarstycke i hyttan som bortsett från krävande glasblåsning också kräver långa armar",


Pris 2392,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande. Detta gäller om du beställer en tryckt produkt
   Snabba leveranser - Beställer du en produkt utan tryck har du dina produkter inom några dagar. Leveranstiden för profilmaterial med tryck beror på vilken produkt du väljer. Fråga oss så kan vi svara på leveranstiden. Under information nedan kan du finna info om leveranstid.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten (OBS: Detta formulär är endast förfrågan/offert. Vill du göra en beställning gör du det längre ned på sidan i formuläret till vänster)

st

   023-70 90 60
   profil@printeliten.seKosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats i hjärtat av Smålands skogar ända sedan 1742. Deras glas är färgstarka, modiga, underfundiga och provocerande. Det sticker ut och tar för sig. Kosta Boda är sann passion.


Visa samtliga produkter från Kosta Boda
Artikelnummer 7041603
Material Blyfri Kristall
Vikt 1,4
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 70